+90 382 215 24 00 info@agamen.com.tr

Ağaçlı Grup, Inşaat Ve Turizm Yatırımları Tam Gaz Devam Ediyor... 10 yıl önce

İnşaat ve turizm alanında geçen yıl başlattıkları yatırımlara hızla devam ettiklerini söyledi.

 

Grup iştiraklerinden olan Agamen Ram Yapı Sanayi ile yılda 100 daire üretmeyi hedeflediklerini kaydeden Genel Koordinatör Burak Ağaçlı, 300 yataklı Ağaçlı Oteli’ni 5 yıldızlı bir otele dönüştürme ve yatak kapasitesini 500’e çıkarma yatırımlarında ise sona yaklaştıklarını söyledi.

Ağaçlı Grup Genel Koordinatörü Burak Ağaçlı, inşaat ve turizm alanında geçen yıl başlattıkları yatırımlara hızla devam ettiklerini söyledi.
Türkiye genelinde farklı bölgelerde turizm, gıda otomotiv, akaryakıt istasyonu, taşımacılık, lojistik ve inşaat alanlarında faaliyet gösteren Ağaçlı Grup, toplam bin 200 kişiye istihdam sağlıyor. Ağaçlı, grubun ilave yatırımlarla istihdamını günden güne artırmaya devam ettiğini söyledi.

Burak Ağaçlı, grup iştiraklerinden olan Agamen Ram Yapı Sanayi ile yılda 100 daire üretmeyi hedeflediklerini kaydetti. Üst gelir grubuna hitap edecek daireleriyle ilgili olarak bölgeden oldukça fazla talep aldıklarını aktaran Ağaçlı, kalitesiz yapıların yüksek fiyattan satılmasını eleştirdi. Ağaçlı, “Biz kendi yapılarımızda kalite ve uygun fiyat düsturuyla hareket edeceğiz” şeklinde konuştu.

Burak Ağaçlı, geçen yıl başlattıkları yatırım hamlesiyle Aksaray’da yer alan Ağaçlı Dinlenme Tesisleri kompleksinin bir parçası olan 300 yataklı Ağaçlı Oteli’ni 5 yıldızlı bir otele dönüştürme ve yatak kapasitesini de 500’e çıkarma yatırımlarında oldukça yol aldıklarının altını çizdi. Otelin gelecek yıl tamamlanmasının planlandığını, şu anda 25 adet bahçe süitinin tamamlandığını ve bu buralarda konuk ağırlamaya başladıklarını anlatan Ağaçlı, yüzde 100 doluluğa ulaşıldığını dile getirdi. Ağaçlı, “SPA merkezimizin ise inşaat çalışmaları devam ediyor.

Önümüzdeki yılın sonunda kompleksin tamamının yenilenmesi ve ilave yatırımlarımızın tamamlanması ile beş yıldızımızı almayı hedefliyoruz” açıklamasını yaptı.
Bir yandan konuklarını tesislerinde ve otellerinde ağırlarken diğer yandan da yatırımlarının devam ettiğini belirten Ağaçlı, Turizm ve Tanıtım Platformu (TÜTAP) tarafından ilkini 2007 yılında aldıkları “En İyi Yol Üstü Dinlenme Tesisi” ödüllerinde yine bu yıl birinciliğe layık gördüklerini de açıkladı.


Antalya- Konya- Nevşehir– Kayseri Yüksek Hızlı Tren Hattı’nın tamamlanmasıyla bölgenin hem ticaretten hem de turizmden daha fazla pay alacağını kaydeden Burak Ağaçlı, bu yatırımın tamamlanmasını sabırsızlıkla beklediklerini de vurguladı.
 

“Ağaçlı News” ile bölge tanıtımına katkı sağlıyor

Diğer yatırımları arasında yer alan gıda ve medya hizmetleri ile de bilgi veren Burak Ağaçlı, şunları kaydetti: “Aksaray’da 2000 yılında kurduğumuz Oras Gıda ile Ağaçlı markası adı altında farklı çeşitlerde peynir, yoğurt ve sucuk üretimi yapıyor ve hem kendi tesislerimizde hem de çevre illerde pazarlamasını yapıyoruz.

Öte yandan, yılda dört kez yayınladığımız Ağaçlı News dergimizin temmuz sayısını 15 bin adet bastık. Türkiye genelinde farklı noktalara dağıtımı yapılıyor. Dergiyle hem kendi tanıtımımızı yapıyor hem de Aksaray’ın tanıtımına katkı sağlıyoruz” dedi.  

+90 382 215 24 00

Müşteri Danışma Hattı

444 60 68

Sosyal Medyada Agamen

Bu Bir Kuruluşudur.