+90 382 215 24 00 info@agamen.com.tr

Orhan Ağaçlı'nın Özel Konuğu Olarak Cumhurbaşkanı Aksaray'a Geldi 10 yıl önce

Cumhurbaşkanı Gül, Orhan Ağaçlı'nın şeref konuğu olarak karayoluyla Aksaray iline geldi.

Cumhurbaşkanı Gül, Orhan Ağaçlı'nın şeref konuğu olarak karayoluyla Aksaray iline geldi. Aksaray'ın girişinde bulunan Ağaçlı Tesisleri'nde Anatolian Balloons'a ait sıcak hava balonu üzerinde "Sayın Cumhurbaşkanımız Aksaray'a Hoş Geldiniz, Orhan Ağaçlı" yazılı pankartla havalandı.


Gün boyunca Aksaray’da çeşitli programlara katılan Cumhurbaşkanı Gül, akşam saatlerinde Geceyi geçireceği Ağaçlı Tesisleri'ne geldi.  


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül onuruna Orhan Ağaçlı tarafından verilen akşam yemeğine  Türkiye'nin tanınmış işadamlarından Orhan Ağaçlı, İlhan Ağaçlı , Adnan Ağaçlı, İrfan Ağaçlı, Dr. Burak Ağaçlı, Kazakistan Fahri Konsolosu İşadamı Dr.Halil Uluer ve üst düzey protokol üyeleri katıldı. 


Yemeğin ardından otele gelen Gül’ü burada da Anatolian Balloons ekibi karşıladı. Cumhurbaşkanı Gül sıcak hava balonu önünde Orhan Ağaçlı, Ağaçlı ailesi, Dr. Burak Ağaçlı ve Kazakistan Fahri Konsolosu Dr. Halil Uluer ile birlikte  hatıra fotografı çektirdi.


Ağaçlı ailesi ile yakınen ve samimiyetle ilgilenen Cumhurbaşkanı Gül'ün neseli tavırları dikkat çekti.


Şeref konuğu olarak Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü ağırlayan Ünlü İş Adamı Orhan AĞAÇLI, Cumhurbaşkanı onuruna vermiş olduğu sabah kahvaltısında kendi çifliğine ve serasına ait olan tamamen organik ürünlerden oluşan zengin bir kahvaltı menüsü hazırlattı. Samimi ve sıcak sohbetlerin görüldüğü kahvaltı ve ziyaret boyunca Aksaray ve Kapadokya üzerine sık sık sohbetler edildi.


Ziyaretler boyunca sadece Kapadokya Medya Grup bünyesindeki Kapadokya Tv'nin görüntü aldığıda gözlerden kaçmadı.

+90 382 215 24 00

Müşteri Danışma Hattı

444 60 68

Sosyal Medyada Agamen

Bu Bir Kuruluşudur.